Belangrijke informatie zwemles

Nieuws

Belangrijke informatie zwemles

Nijlpaard Jip.jpg

Zwemles informatie per 6 november

Geachte ouders / verzorgers,

Ongetwijfeld heeft u de persconferentie gezien en zijn de maatregelen aangescherpt voor de zwembaden.

Vanaf aanstaande zaterdag 6 november dient iedereen vanaf 18 jaar een geldig coronatoegangsbewijs te tonen bij binnenkomst. Bent u niet in het bezit van een geldig coronatoegangsbewijs dan mogen wij u niet toelaten in de accommodatie.

Leskinderen van ouders/verzorgers die niet in het bezit zijn van het coronatoegangsbewijs worden opgevangen door een lesgever bij de ingang van het zwembad en worden naar de betreffende kleedkamer gebracht. Het is niet mogelijk dat wij kinderen afdrogen en aankleden. Dit betekent dat uw kind zichzelf moet afdrogen/aankleden, of na het zwemmen een badjas of onesie aan doet. Vervolgens brengen wij uw kind weer naar buiten. Mocht u betalen middels een 4 wekenkaart, dan kunt u de leskaart verlengen in de webshop op onze website of via deze link: Webshop (zwembaddebongerd.nl)

De overige kinderen worden weer opgevangen bij de receptie door een lesgever en worden doorgestuurd naar de betreffende kleedkamer. Na de zwemles kunt u uw kind komen ophalen in de aangegeven kleedkamer. Uitgezonderd de kinderen in niveau rood, daar mogen de ouders mee naar kleedkamer 1. Dit betekent dat alle kinderen omgekleed in zwemleskleding naar de zwemles moeten komen.

Natuurlijk hadden wij de situatie ook graag anders gezien, het zijn maatregelen die ons als organisatie worden opgelegd. Elke vorm van uitzondering, kan een flinke boete opleveren voor onze organisatie. Wij snappen ook dat er ouders zijn die het er niet mee eens zijn, respectvol met elkaar omgaan is in deze van groot belang, ook richting onze medewerkers.

Zodra de maatregelen wijzigen zullen wij u nader informeren.

Team Zwembad De Bongerd

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.