Bring a Friend actie

Nieuws

Bring a Friend actie

Bring a friend actie

voor de Aquasporten 13 t/m 17 mei 2024

Ben jij fan van onze Aquasporten en wil jij een vriend of vriendin vrijblijvend en gratis laten kennismaken met jouw favoriete aquasportles? Dat kan! Van 13 mei t/m 17 mei 2024 kun jij jouw vriend of vriendin éénmalig gratis meenemen naar een aquasportles.

Wie neem jij mee?

Bij de receptie van het zwembad is hiervoor een flyer te verkrijgen. Laat deze flyer invullen door jouw vriend of vriendin en lever het in bij de receptie. Hij of zij kan vervolgens gratis , samen met jou, deelnemen aan een aquasportles naar keuze. Koopt jouw vriend of vriendin na de aquales een 12x doelgroepenkaart dan krijgen jullie allebei 10% korting op de aanschafwaarde van de doelgroepenkaart.

Wat zijn de voorwaarden?

  • De actie geldt van 13 mei t/m 17 mei 2024
  • De actie geldt alleen voor nieuwe klanten. Dat wil zeggen dat je nooit eerder een aquales hebt gevolgd bij ons.
  • Deze kaart is niet inwisselbaar voor geld

Ook organiseren wij op woensdagavond 15 mei van 20.30 - 21.15 uur een Aquabootcamp instuif in het gehele wedstrijdbad. Aquabootcamp is een pittige workout in het water met opzwepende muziek. Wil jij eens kennismaken met deze les middels deze instuif geef je dan op voor 13 mei 2024 via rec.wageningen@sportfondsen.nl (kan ook in combinatie met de Bring a Friend actie)

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.