Zeemeerminfeestje
Binnen

Zeemeerminfeestje

Een spetterend feestje!

Heb jij altijd al willen zwemmen als een zeemeermin? Laat dan nu jouw droom uitkomen met ons zeemeerminfeest.
Onder begeleiding van een instructeur nemen we jou mee in dit onderwateravontuur. Je leert echt zwemmen als een zeemeermin, we verfijnen jouw techniek en het is natuurlijk gewoon super leuk om te doen!  Voor of na het zeemeermin zwemmen mag je recreatief zwemmen (zonder staart). Om jouw feestje compleet te maken krijg je lekkere frietjes een snack en drinken in de horeca van ons zwembad.

Voor wie?
Het zeemeerminfeest is voor kinderen die in het bezit zijn van het A&B diploma. Er kunnen in totaal 15 kinderen deelnemen met schoenmaat 30 t/m 36 en maximaal 11 kinderen met schoenmaat 37 t/m 40.  Dit feestje is te reserveren vanaf 6 personen. De prijs is €15,80 per kind inclusief entree, friet, snack en drinken. De workshop wordt gegeven op de zaterdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur.  Wil je meer informatie, stuur ons dan een mailtje naar rec.wageningen@sportfondsen.nl of bel 0317-466670

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Zeemeerminarrangement p.p
15,80
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.