Inschrijven zwemles

Inschrijven zwemles

Header nieuw 1.jpg

Schrijf uw kind nu in voor Zwemles!

Sportfondsen Wageningen is al 60 jaar dé zwemles aanbieder in Wageningen en omstreken. Wij geven kwalitatief goed zwemonderwijs volgens de normen van het Nationaal Zwemdiploma, uitgegeven door de NPZ-NRZ.

Wil jij je zoon of dochter inschrijven voor zwemles dan ga je naar de A-wachtlijst. Je kan voor één of meer voorkeurs dagen kiezen. Reken het inschrijfgeld af met iDEAL. De aanmelding op de wachtlijst is hiermee definitief en je gaat automatisch akkoord met de algemene voorwaarden*. Je krijgt telefonisch bericht wanneer er met de lessen gestart kan worden.

Vanaf het moment dat je zoon/dochter bij ons is ingeschreven mag hij/zij bij ons gratis zwemmen tijdens de recreatieve uren op vertoon van de lespas*, haal daarom zo snel mogelijk de lespas op bij de receptie.

Voor inschrijven Klik hier.

(*algemene voorwaarden klik hier

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.