Binnen

Zwangerschapszwemmen

Kom ontspannen in je zwangerschap

Zwanger in het water is even niet zwaar zijn. ‘Gedragen’ door het water is de ideale voorbereiding op je bevalling. Het werkt ontspannend, verzachtend en - niet onbelangrijk - zorgt mede voor het op peil houden van de conditie.

Zwangerschap zwemmen wordt begeleid door een ervaren instructrice. Tijdens de les worden gedurende 45 minuten conditionele en spierversterkende oefeningen afgewisseld met ontspanning -en ademhalingsoefeningen.
Al deze oefeningen kunnen op eigen tempo en niveau worden uitgevoerd.
Deelname is mogelijk vanaf het begin tot aan het einde van de zwangerschap, tenzij medisch anders geadviseerd.

Zwangerschap zwemmen is veel meer dan in- en ontspanning. Na afloop ervaringen uitwisselen, schept een goede band. Na de bevalling kan je met je kindje de baby- , peuter- en kleuterzwemlessen volgen. Inschrijving is niet nodig, je kunt gewoon instromen. 

Ben je bevallen, laat het ons weten en ontvang een gratis uitnodiging om kennis te maken met Ouder & Kind zwemmen.

Lestijd: Donderdagavond van 20:15 - 21:15 uur. De les duurt 3/4 uur en daarna kun je nog een kwartier in het water ervaringen uitwisselen of nog even lekker ontspannen.

In beweging met reuma
Samen met ReumaNederland hebben wij (een deel) van onze aquasportinstructeurs opgeleid tot reumadeskundige in het water. De instructeurs kunnen professionele begeleiding bieden door middel van differentiatie in de aquasportlessen. Hierdoor kan iedereen meedoen op zijn eigen niveau en zijn de lessen voor iedereen toegankelijk.

Deze aquasport wordt (soms) gegeven door een opgeleide instructeur. Informeer bij onze receptie op welke dagen en tijden deze les wordt gegeven door een reumadeskundige. Je kan ons hier een e-mail over sturen of even langs lopen.

Logo ReumaNL klein.png

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

1 les
9,40
Doelgroepenkaart 12X
94,00
Clubkaart (3 maanden)
192,80
Pas (eenmalig)
6,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.