Baby- en peuterzwemmen
Binnen

Baby- en peuterzwemmen

Samen het zwemmen ontdekken

Zoek je een leuke activiteit met je baby, dreumes of peuter? Kom samen zwemmen!

Als ouder heb je een belangrijke rol bij het watervrij maken van je kindje. Door samen te genieten en plezier te maken, raakt je kleintje op een goede manier vertrouwd met water. In de lessen doen we leuke oefeningen en spelletjes op vrolijke muziek.

Goed voor de ontwikkeling
Baby- en peuterzwemmen is een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind. De beweegoefeningen zijn goed voor de motoriek en maken het lichaam sterker. Ook de zintuigen worden volop geprikkeld.

Essentiële vaardigheden
Drijven op de buik en rug, adem inhouden, onder water gaan, op de kant klauteren. In de lessen leert je kindje essentiële vaardigheden om straks een goed begin te kunnen maken met de zwemlessen. Jullie volgen de lessen onder begeleiding van een gediplomeerde zwemlesgever. Samen zwemmen is een goede manier om de band met je kind nóg sterker te maken.

Met zijn drieën mag ook!
Wil je man of vrouw, broertje of zusje ook mee? Ze zijn van harte welkom om mee te komen zwemmen. Jullie kunnen een extra kaartje kopen bij de receptie

.
Wat heb je nodig in het zwembad?
Al onze zwembaden zijn ingericht op de allerkleinsten. Zo hebben we aankleedkussens, luieremmers, een box en een magnetron om voeding op te warmen. Zwembandjes zijn niet nodig.

Op de dinsdag en vrijdag ben je van harte welkom met je kind in onderstaand leeftijdscategorieën:

Let op: Op dinsdag wordt de groep van 0-9 maanden en 9-18 maanden op hetzelfde tijdstip gegeven en wel van 09.15-09.45 uur. Op de vrijdag blijft het zoals hieronder beschreven.


0-9 maanden 8:45 - 9:15 uur
9-18 maanden 9:15 - 9:45 uur
1,5 jaar - 2,5 jaar 9:45 - 10:15 uur
2,5 jaar - 4 jaar 10:15 - 10:45 uur

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek / Hydrofieldoek

Tarieven

1 les (1 ouder en 1 kind)
10,70
Doelgroepenkaart baby- en peuterzwemmen 12X
107,00
Extra persoon baby en peuter zwemmen
3,95
Clubkaart (3 maanden)
192,80
Pas (eenmalig)
6,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.