Zwemles op maat
Binnen

Zwemles op maat

Op een plezierige en veilige manier leren zwemmen

Aangepaste zwemles voor kinderen met leer en gedragsproblemen of een andere beperking waardoor ze niet in de reguliere zwemles kunnen meekomen.

In de lesgroep zitten maximaal 6 kinderen.

De lessen worden specifiek afgestemd op het kind. Als het kind de zwemslagen heeft aangeleerd wordt in overleg beoordeeld of hij/zij kan instromen in de reguliere les waar het verder opgeleid wordt voor het diploma A of het certificaat A. Indien opleiden naar het diploma of certificaat niet reëel is, wordt er gewerkt naar zelfredzaamheid in het water.

Het is mogelijk om vanuit de Gemeente Wageningen een tegemoetkoming te krijgen in de kosten voor deze zwemles. Je moet zelf contact leggen met de Gemeente Wageningen of uw kind hiervoor in aanmerking komt. Als de Gemeente akkoord gaat betalen zij een deel van de zwemles. De eigen bijdrage betaal je als ouder/verzorger zelf. Zie prijs hieronder.

Voor meer informatie kun je een email sturen naar zwemles@sportfondsen.nl t.a.v. Stephanie van Tintelen.Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Zwempasje
  • Polsbandje
  • Jip Zwemtas

Tarieven

1 les
33,19
4 lessen
132,76
1 les eigen bijdrage
11,15
4 lessen eigen bijdrage
44,60
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.