Bewegen in het water
Binnen

Bewegen in het water

Bewegen om fit en gezond te blijven

Je leert om binnen je eigen mogelijkheden beter te bewegen en brengt je uithoudingsvermogen, spierkracht en coördinatie op een hoger peil.
Een leuke, enthousiaste groep mensen die het belangrijk vinden om fit en gezond te blijven. Uitermate geschikt voor diegene die van hun arts het advies hebben gekregen om meer te gaan bewegen. Maar ook als je last hebt van gewrichtsklachten of herstellende bent van een blessure. Na een burn-out of gewoon om lekker te ontspannen.
Tijdens de les wordt er gewerkt aan uithoudingsvermogen, spierkracht en mobiliteit van gewrichten. Dankzij de opwaartse druk voel je je heerlijk licht in het water en worden gewrichten minder belast. Daarom vindt de les ook plaats in het extra verwarmde bad (32 graden) en levert zo een bijzondere positieve bijdrage aan herstel en/of vermindering van de klachten.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

1 les
8,90
Doelgroepenkaart 12X
89,00
Clubkaart (3 maanden)
183,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.